Kosten website Joomla

Een website is iets wat iedereen graag wil maar waar niet iedereen graag zijn geld aan uitgeeft. Een voorbeeld van een website die je voor elk budget kan laten maken is Joomla. De website op zich is gratis, maar je kan deze website door een extern bureau op maat voor jou laten maken. We keken voor jou hoeveel dat kost en wat voor jou de beste keuze is.

Als je het zelf wil doen

Wil jij zelf een Joomla website voor een bepaald doel opzetten of wil jij je bekwamen in het maken van Joomla websites voor anderen, dan is er een gratis website met de mogelijkheid om cursusmateriaal te bestellen. Je krijgt de volledige toegang tot cursusmateriaal en kan gelijk aan de slag met het maken van een thema cursus. Denk eraan dat deze cursussen niet gratis zijn; op de kosten komen we later terug.

  • Je doet algemene kennis op over het werken met Joomla en daarnaast kan je gelijk een website bouwen met Joomla.
  • Een complete webshop bouwen kan met Joomla. Je leert aan de hand van zowat 200 video’s hoe je een webshop bouwt met Joomla. Je zit niet vast aan een bepaald studietempo; je bepaalt het zelf.
  • Joomla SEO. Wil jij een Joomla site bouwen die geschikt en geoptimaliseerd is voor Google. Je leert alle technieken over Google Analytics waardoor jij doeltreffende websites kan bouwen. Tijdens de cursus bouw jij gelijk je eigen Joomla site.

Als je een site wil laten bouwen

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een site te laten bouwen in Joomla. Je huurt daarvoor een Joomla Wesite designer in die voor jou de website bouwt. Hoeveel je ervoor betaalt hangt helemaal af van de grootte van de website en daarnaast bepaalt

Als je een site wil laten bouwen

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een site te laten bouwen in Joomla. Je huurt daarvoor een Joomla Wesite designer in die voor jou de website bouwt. Hoeveel je ervoor betaalt hangt helemaal af van de grootte van de website en daarnaast bepaalt het aantal functionaliteiten de prijs. Je kan kiezen voor de volgende afmetingen:

  • Kleine website tot 10 pagina’s;
  • Middelgrote website tot 20 pagina’s;
  • Grote website tot 30 pagina’s;
  • Een extra pagina bij een site tot een aantal van 30 pagina’s;
  • Een webshop met 10 voorbeeldproducten en een betaalmethode, eventueel met IDEAL.

Hoeveel betaal je voor een website van Joomla

We informeerden naar de kosten van het laten bouwen van een website van Joomla en kwamen voor jou tot een aantal bevindingen. Tevens deden we navraag naar de prijzen van een cursus van Joomla om zelf webdesigner te worden.

Wat voor website of dienst neem je af Omschrijving Hoe is de prijs samengesteld Prijs
Een kleine website Website tot 10 pagina’s met een hoofdmenu en eventueel submenu’s.

Mogelijkheid tot plugins.

Interactieve gedeeltes

Prijs ex. BTW, maximumprijs aangegeven voor 10 pagina’s 349 euro
Een middelgrote website Website tot 20 pagina’s met een hoofdmenu en submenu’s.

Mogelijkheid tot plugins.

Interactieve gedeeltes

Prijs ex. BTW, maximumprijs aangegeven op basis van 20 pagina’s 399 euro
Grote website Website tot 30 pagina’s met een hoofdmenu en submenu’s.

Mogelijkheid tot plugins.

Interactieve gedeeltes

Prijs ex. BTW, maximumprijs aangegeven op basis van 30 pagina’s 449 euro
Extra pagina’s toevoegen Extra pagina’s tot 30 stuks toevoegen aan een bestaande site Prijs ex. BTW, prijs per extra pagina 10 euro
Joomla Viruemart webshop Webshop inclusief 10 voorbeeld producten,

Implementeren eenvoudige betaalmethoden

Optioneel IDEAL.

Prijs ex. BTW 629 euro webshop

99 euro IDEAL additief

Cursus Joomla basis Basiswebsite bouwen Prijs all-in 97 euro
Cursus Joomla Webshop Webshop zelf bouwen Prijs all-in 147 euro
Cursus Joomla SEO  Cursus optimalisatie voor Google Prijs all-in 197 euro

 

  • Als jij je geld wil gaan verdienen met Joomla. Wil jij niet alleen een website met Joomla maar wil je zelf je geld gaan verdienen aan Joomla, dan doe je er verstandig aan om te kiezen voor het cursuspakket. Het kost meer tijd dan het aanvragen van een complete website die voor jou gebouwd wordt, maar dat zijn allemaal zaken die je terugverdient tijdens de cursus die je volgt. Na het volgen van de cursus kan jij je verder gaan bekwamen.
  • Als jij snel een website wil. Hoef jij geen eigen website te leren bouwen en profiteer je liever van de kennis van een webdesigner, dan laat je een website bouwen. Je betaalt dan de tarieven zoals ze hierboven staan gespecificeerd. Denk eraan dat dit een indicatie is; we informeerden bij meerdere webdesigners maar dit zijn de gemiddelde kosten.

Offertes voor jou

Een eigen website met Joomla is iets waar je behoorlijk op kan besparen. Je kan offertes opvragen bij een aantal webdesigners waarna je een aantal aanbiedingen toegestuurd krijgt. Jouw voordeel kan oplopen tot wel 15 procent.

 

 

Wat zijn de exacte kosten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij specialisten in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.