Kosten website Virtuemart

De economie trekt weer aan en dat is goed te zien aan het groeiende aantal winkels in ons land. Wie door de winkelstraat heen loopt zal dat niet zo snel opmerken, maar wie op het internet rondkijkt ziet het des te meer. Een webshop die gemaakt is met Joomla is een heel gewild systeem. Joomla is een webshop die je zelf aan de hand van een template gemakkelijk kan invullen. Daarnaast kan je het voorraadbeheer eenvoudig uitvoeren hiermee.

Waarom Virtuemart zo gewild is

Virtuemart is een programma wat in principe, net als Joomla, gratis te downloaden is. Er hoeven dan ook geen licentiekosten te worden betaald om hiermee te mogen werken. Virtuemart is het nieuwste van Joomla; het is een programma waarmee je heel eenvoudig een webwinkel kan gaan inrichten. Door het gratis karakter en het uiterlijk wat heel eenvoudig aan te passen is, is Virtuemart een heel gewild programma. We keken voor jou naar de kosten van een website met Virtuemart. We keken daarbij voor de duidelijkheid ook naar de kosten van een normale Joomla website. De reden hiervan is dat veel mensen kiezen voor een combinatie; een informatieve website met een Virtuemart module voor de verkoop van hun goederen.

Wat zijn de kosten van Joomla en Virtuemart

Wanneer je een website wil laten bouwen met Joomla en Virtuemart kan je daarvoor naar een webdesigner toe gaan. Je krijgt dan een aantal kostenplaatjes voor je. Wij doken in die kostenplaatjes en keken wat je daar nu voor terugkrijgt. We kwamen tot de volgende conclusies:

Wat voor website of dienst neem je af Wat houdt het pakket in   Samenstelling van de prijs Prijs
Een kleine website Website tot 10 pagina’s die een hoofdmenu en eventueel submenu’s bevat.

Mogelijkheid tot implementatie van plugins.

Interactieve gedeeltes toevoegen

Prijs ex. BTW, maximumprijs aangegeven voor 10 pagina’s, maar kan naar beneden worden afgerond bij minder pagina’s. 347 euro
Een middelgrote website Website tot 20 pagina’s die een hoofdmenu en één of meerdere submenu’s bevat.

Mogelijkheid tot implementatie van plugins.

Interactieve gedeeltes toevoegen

Prijs ex. BTW, maximumprijs aangegeven op basis van 20 pagina’s, maar kan naar beneden worden bijgesteld wanneer er meer dan 10 pagina’s maar minder dan 20 pagina’s worden gemaakt. 407 euro
Grote website Website tot 30 pagina’s die een hoofdmenu en meerdere submenu’s bevat.

Mogelijkheid tot implementatie van plugins.

Interactieve gedeeltes

Prijs ex. BTW, maximumprijs aangegeven op basis van 30 pagina’s , maar kan worden bijgesteld naar beneden wanneer er meer dab 20 pagina’s maar minder dan 30 pagina’s worden gemaakt. 460 euro
Extra pagina’s toevoegen Extra pagina’s tot 30 stuks toevoegen aan een bestaande site Prijs ex. BTW, prijs per extra pagina additief bij een website. 10 euro
Joomla Viruemart webshop Webshop inclusief 10 voorbeeld producten en verder zelf uit te breiden in de vorm van een template,

Implementeren eenvoudige betaalmethoden

Optioneel IDEAL.

Prijs ex. BTW 627 euro webshop

99 euro IDEAL additief

Cursus Joomla basis Basiswebsite bouwen en een opleiding in één Prijs all-in 98 euro
Cursus Joomla Webshop Webshop zelf bouwen en een opleiding in één Prijs all-in 148 euro
Cursus Joomla SEO  Cursus optimalisatie voor Google praktisch toepassen en een opleiding in één Prijs all-in 198 euro

 

Hoe is de prijs van een Virtuemart webshop samengesteld

Hoeveel jij betaalt voor een Virtuemart webshop bepaal je zelf aan de hand van keuzes die je maakt. We hebben er een paar voor je op een rij gezet.

  • Zelfstandig of met hulp de aanpassingen op de website doen. Je kan voor het aanpassen op de website gebruik maken van een webdesigner. Je betaalt dan een bedrag van ongeveer 48 euro per uur voor deze redelijk gemakkelijke diensten.
  • Extra betaalmethoden waardoor jij je richt op internationale klanten. IDEAL is de meest gebruikte Nederlandse methode, en die kan je voor 99 euro laten toevoegen. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kiezen voor een module waarmee klanten met een creditcard kunnen betalen. Ook zaken als rembours betalen kunnen als extra tegen vergoeding worden geïmplementeerd.
  • De verzendmethoden. Je kan ervoor kiezen om het verzenden te differentiëren. Boven een bepaald bedrag worden er geen verzendkosten meer betaald. Je kan dit automatisch laten aangeven in jouw webwinkel waardoor er geen teleurstelling bij de klant is.
  • Een meertaligheid in de webwinkel. Je kan een meertaligheid laten inbouwen. Op dat moment gaat er een vertaler met jouw opdracht aan het werk om de pagina’s zo goed mogelijk te vertalen. Er wordt geen gebruik gemaakt van programma’s als Google Translate.
  • Een uitgebreid reviewsysteem. Je kan de klant de kans bieden om een review te plaatsen, en daar kan tegen meerkosten ook een foto of een filmpje bij komen. Het voegt een deel community toe aan de website en daarmee dus ook een deel klandizie.

Vraag om offertes

Je kan heel gemakkelijk om offertes vragen voor je een webwinkel met Virtuemart laat bouwen. Dat doe je met onderstaande button. Je krijgt dan gelijk een aantal offertes om met elkaar te vergelijken. Zo heb je direct zicht op de werkzaamheden van een aantal webdesigners en de prijzen die daarbij horen.

 

 

Wat zijn de exacte kosten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij specialisten in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.